//Há¥áT ¥íÑé...; qíRí$, qéLí$mé, SoNuÇ..[[]]..=?*_= qírí$ ; ÑéDéѧíZ.... qéLí$Mé ; úMíT§íZ...§oÑuÇ ; GéRéK§íZ//.
Ж∙ □ lЗзй’đзй йзƒязт зтмз¡¡й !!; ďзят’ Łзя¡м š¡źз » Ҝą ฿ůš « фŁůя … □∙Ж∙
kaR$ıLıqsıs duyguLar nefRet kusaR..ßn gidiiim ßu gece buRası ßana Dar !haDe bye bye=))
NiCkiNi ßiLe qöRmek İsTeMiyoRum, MsN'yi aÇmaSan iYi eDerSin! MaiLLerim saNa aqıR Mı qeLdi? EnqeLLedim SeNi aFeDerSinnn .!
*ßiRiNé VéRiLéCéK DéqéR uqRuNa FéDa éDiLéßiLéCéKLéRLé öLÇüLéßiLiYoRSa aÇ qöZLéRiNi éTRaFıNa ßaq..qöRDüqüN HéR$éYi FéDa éDéßiLiRiM..aMa SaKıN aYNaYa ßaqMa.!
••¤ Çeqeriim qiderim, bende qıyarım sevqime, yanarim ölürüm, belli etmem qendime bile , aqlamam hiç aqlamam zaten alistirdim, yalnizliqa yenilmem qendimi, artiq ölsem bile seni aramam…¤••
|ßiR haykIrışTı ßndEki duyuLmayAn duyuLsaDa anLaşıLmayaN..|ßir sAncıYdı ßenDeki ßiLinmeYen ßiLinsEde duRduRuLamayAn...!!!|
çhq üsqünüM iStemeden ßi ßakışa aLdandım iNaN ßana pişmanLktan ßtn qece aqLAdm ='(
Herşeyde sen warKen koLaymı unutmaq ¿
iLk diiL son oLmAz hayaT yaLnIs yaŞanmaZ
DurDurak ßiLmes aH ßu qönüL sürünerek ßak qeÇti ßir öMr suÇLı oLan ßensem söLE ßiLeim TuT eLimİ yANInA qeLeimM ....! = ' (
Mayın tarLasnda doLaşIp dUrmu$um a$k sanıpta herKes arKamdan baqıRmş Kmsei DuymamıŞm ...
AnLamı Yok DoĞAn Her gÜne LanEt ßu kIz sEnsİz yapAmaDı aFfeT_!!
ßen zaTen çewRimdı$ı ya$ıyOrum haYat ßeni engeLLe$e kaÇ yazaR éngeLLeméSéé
•°¤*(¯`°°´¯)(§£wiLm£¥£ Lª¥I|{ ØLªÑ aÑ©ak §£wm£§iñi ßiL£ÑDi®!!!!!!)*(¯`°°´¯)*¤°•
hAyaT ßi sInawSa ßen adıMı yazar çIkarIm eywaLLaH!!
| ' FırTına'm ' | Sın ßenm Sen estqÇE ßen TiTreRim
ßeNi eLeştireceğine ßeyniNi GeLiştiR
SeN BaNa SeN DeSenDe OLuR DeMeSeNde OLuR,BeN SaNa SEN DeMeYeCeĞiM DüŞüN DuR
|KaRa_GözLüM©|...!
вυ gσѕℓєя вηм уσℓυмα вαкıρ αğℓαмαѕη ѕηη üzüℓмєηι ιѕтємм.αуяıℓıк вαѕιт α∂αмı üzєя!αмα öℓüм νє кαнвєℓιк ∂єℓιкαηℓı α∂αмı кαняє∂єя...
[yıLdızLar kaYar duRmaz Yerİnde soLar güzeLLiğİn kaLmaz
yÜzünDe sEnsİz cAn werİrkEn $on nEfesİmde ßir yuDum
$u weRmeye geLemEzmİsin_?]
yürєğiмdє göмdüм sєиi söкüp αтмαк мüмкüи dєğiℓ yαиıмdα oℓαмαsαиdα rüyαℓαrıи yєтєr bαиα
unutuLmaSı iMkansIz htırLanmasI iiMkansIz ßiriyİm!!
yaNımdaSın aMa uzaKsIn haDi ßen suStum yüreĞin anLasın..
HeR ZaMaN DoĞRuYu SöYLe; Ne DeDiĞiNi HaTıRLaMaK ZoRuNDa KaLmAsıN
yaŞamaK iÇin yaLwarmadIk öLmek iÇİnde yaLwarmayIz!!!ßizDe sewmEk öLümüne yaLwarmAk asLa!!
germein koparım ۵
$u$kun&Kü$küN
' waRLıqımIn kıYmeTİni bİLmeyeNi yOkLuqumLa teRßiye EdErİm